MĄKA Pszenna na Pizzę Włoską typ 00 bez Glifosatu i polepszaczy 10KG
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Mąka Pszenna na Pizzę Włoską typ 00 10 Kg
Najczystsza Prawdziwa Mąka Pszenna do wypieku oryginalnej przepysznej Pizzy Włoskiej oraz bułek typu Ciabatta.
Mąka zmielona z Pszenicy wyhodowanej w małym rodzinnym gospodarstwie tradycyjnymi metodami bez użycia glifosatu. Pszenica wyrosła na Warmii w totalnej dziczy z daleka od spalin samochodowych i przemysłowych.
Nasza Mąka jest tym samym produktem, który sypały na stolnice nasze Prababcie. Zrobiona jest tylko z jednego składnika: przemielonej Bezglifosatowej Pszenicy i nie zawiera żadnych dodatków. Nie ma w niej kwasu askorbinowego, przeciwzbrylaczy, wybielaczy ani konserwantów.
Mąka ma wspaniały smak i aromat ponieważ mielimy ją na świeżo bardzo malutkimi partiami.
Smacznego :)
Pszenica uprawiana metodą tradycyjną nie poddana zabiegowi desykacji glifosatem.
Czysta i zdrowa żywność dla Ciebie i Twojej rodziny wolna od rakotwórczego glifosatu.